Farabi Değişim Programı

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Farabi Değişim Programı Kapsamında Üniversitemize Gelecek Olan Öğrencilerin Kayıt İşlemleri Hk.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Farabi Değişim Programı Kapsamında Gelen Öğrencilerimizin Dikkatine

GELEN ÖĞRENCİLERİMİZ

Farabi Değişim Programı ile Üniversitemizde öğrenim görecek öğrencilerin ders kayıtları 16 Eylül 2019-20 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Yukarıda belirtilen tarihler arasında Farabi Ofisine gelerek ön kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Kayıt için Öğrenci Kabul Belgesi (Üniversitesinden alamayan öğrencilere Farabi Ofisi tarafından verilecektir) ve 1 (bir) adet vesikalık fotoğraf (Fotoğrafın arkasında isim soyisim ve TC yazılı olması) gereklidir.

NOT: Gelen farabi öğrencilerimiz için bilgilendirme toplantısı yapılacaktır ve toplantıya katılım zorunludur.Toplantının yeri ve saati  daha sonra  www.farabi.comu.edu.tr adresinde Duyurular kısmında ilan edilecektir.

Gerekli bilgilendirme ve değişiklikler için web sayfamızı takip etmeniz gerekmektedir. Tüm bilgilendirmeler www.farabi.comu.edu.tr adresinden yapılacaktır.