Farabi Değişim Programı

2018-2019 Akademik Yılı Yıl Sonu İşlemleri

Gelen- Giden Öğrenci Yıl Sonu İşlemleri

2018-2019 Akademik Yılında Üniversitemize Gelen öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler

2018-2019 Akademik yılında Farabi Değişim Programı ile değişime katılarak Üniversitemize gelen ve değişimini tamamlayan öğrencilerimizin sorumlu oldukları sınavları  (varsa bütünlemeleri) verdikten sonra İlişik Kesme Formunu doldurmaları, ilgili birimlere imzalatmaları ve öğrenci kimlik kartları ile farabi ofisine teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde not döküm belgesi (transkript) ve katılım belgeleri üniversitelerine gönderilmeyecektir.

İlişik Kesme Formu için tıklayınız.

2018-2019 Akademik yılında Üniversitemizden Giden Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler

Farabi Değişim Programı kapsamında 2018-2019 Akademik yılında üniversitemizden giden ve eğitimlerini tamamlayan öğrenciler; 15 gün içerisinde Öğrenci Nihai Raporu Formunu doldurup Farabi Kurum Koordinatörlüğümüze mail, faks veya posta yolu ile göndermeleri gerekmektedir.

Öğrenci Nihai Raporu Formu için tıklayınız.

193-27-nihai-rapor.doc
ilisik-kesme-belgesi.doc