Farabi Değişim Programı

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında Farabi Değişim Programı Kapsamında Üniversitemize Gelecek Olan Öğrencilerin Kayıt İşlemleri Hk.

Farabi Değişim Programı ile Üniversitemizde öğrenim görecek öğrencilerin ders kayıtları 19 Eylül 2016-30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. Yukarıda belirtilen tarihler arasında Farabi Ofisine gelerek ön kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Kayıt için Öğrenci Kabul Belgesi (Üniversitesinden alamayan öğrencilere Farabi Ofisi tarafından verilecektir) ve 1 (bir) adet vesikalık fotoğraf (Fotoğrafın arkasında isim soyisim ve TC yazılı olması) gereklidir.

Ayrıca Ekim ayının ilk haftası gelen farabi öğrencileri için bilgilendirme toplantısı yapılacaktır ve toplantıya katılım zorunludur.

NOT: Toplantının yeri ve saati  daha sonra  www.farabi.comu.edu.tr adresinde Duyurular kısmında ilan edilecektir.

Gerekli bilgilendirme ve değişiklikler için web sayfamızı takip etmeniz gerekmektedir. Tüm bilgilendirmeler www.farabi.comu.edu.tr adresinden yapılacaktır.